Klankconcert

Door het hele land verzorg we, mijn man Elde en ik Cynthia, klankconcerten. We hebben al op vele locaties muzikale ontspanning mogen brengen. And… we love it!

Een klankconcert duurt 1,5 uur. Bestaande uit een introductie, geleide meditatie, 1 uur heerlijke klanken van o.a. klankschalen, tongue drum, rainstick, ocean drum en natuurlijk het rustig weer bijkomen van de ontspannende reis/ervaring.

Tijdens het concert liggen de deelnemers op een matje of zitten op een stoel. Wij lopen met onze instrumenten rond in de ruimte; een heerlijk dolby surround van rustgevende klanken.

Onze missie is, door middel van klank, de deelnemers een moment van diepe ontspanning te laten ervaren. Even helemaal één zijn met de helende klanken.

De geplande klankconcerten zijn te vinden in onze agenda.

Heb je ook interesse in een klankconcert op jouw locatie of een privé klankconcert voor een besloten groep, stuur dan een e-mail naar info@souladventure.nl 

Klankschaalmassage

Naast het verzorgen van klankconcerten geef ik (Cynthia) ook klankschaal massages. Deze behandeling met de klankschalen is individueel en alle aandacht is op jou gericht.

Eerst laat ik je kennis maken met de klank van een aardende klankschaal. Waarna je, met kleding aan, op de tafel mag gaan liggen. Zowel rug- als buikzijde zal behandeld worden, tenzij jezelf anders wenst.

Tijdens de klankschaal massage wordt  de klankschaal boven het en op het lichaam aangeslagen. De trillingen van de klankschaal werkt door in de cellen. Deze diep subtiele massage heeft een bevorderlijke werking voor lichaam en geeft.  Door de warme klanken van de verschillende schalen ervaar je een heerlijke ontspanning. Door de zachtheid is deze vorm van massage zeker aan te raden bij stress- of burn-outklachten.

Kosten: € 75,- (klankschaal massage van 1 uur)

Adres: De Brink 202 in Den Haag (ook mogelijk in Voorschoten)

Afspraak maken voor een klankschaal massage kan via info@souladventure.nl 

‘Thank you for the music…’

Het klank-avontuur begon voor Cynthia toen ze in 2016 het gevoel had dat ze naar Hawaii moest afreizen. Doormiddel van het geven van klankschaal massages, kon ze sparen om deze wens uit te laten komen. Ze werd gevraagd of ze ook voor groepen op de klankschalen kon spelen. En zo ontstond het idee om klankconcerten te gaan geven. 

In april 2017 maakte ze de reis naar Hawaii, niet wetende dat ze daar de liefde van haar leven zou gaan ontmoeten. Tijdens de eerste ontmoeting met Elde kwamen ze er al snel achter dat muziek een van hun gemeenschappelijke passies is.

Elde is geboren en getogen op Oahu in Hawaii. In de Hawaiiaanse cultuur is muziek een van de belangrijke tradities. Vanaf zijn tienerjaren speelde hij al verschillende instrumenten samen met zijn vrienden. De liefde voor het samen muziek maken is vanaf die tijd alleen maar gegroeid.

Vanaf februari 2018 besloten Cynthia en Elde hun liefdesverhaal voort te zetten in Nederland. Sinds dien geven zij, met veel liefde en plezier, de klankconcerten samen. Hun speciale band en liefdevolle intentie is voelbaar tijdens hun muziekspel. Zo mooi hoe muziek een verbindende werking kan hebben op vele manieren.